Mejla en politiker

Vill du hjälpa våra politiker att förstå problemen med massövervakningsförslaget Chat Control 2.0? Maximillian Strand har skrivit ett skript som låter dig bygga ihop ett mejl med färdiga formuleringar. Välj vilken politiker som du vill mejla och vilka argument som du vill framföra så skapas mejlet åt dig automatiskt.

När du klickar på att skicka mejlet öppnas det i din förvalda e-postapp, så att det skickas från dig personligen. Du kan ändra i mejlet innan det skickas. Ingen data om dig eller ditt mejl sparas på vår server. Allt innehåll genereras lokalt i din webbläsare. Kontakta oss om du har frågor eller förslag på förbättringar.

Välj en mottagare

Välj vilken politiker som du vill mejla. Du kan ändra politiker när du har skapat mejlet ifall du vill skicka samma mejl till flera politiker.

Välj en ämnesrad

Välj en ämnesrad för mejlet.

Välj en hälsningsfras

Välj en passande hälsningsfras för mejlet.

Välj en inledning

Välj en passande inledning för att introducera Chat Control 2.0 utifall mottagaren inte skulle ha hört talas om förslaget än.

Välj argument om förslaget

Välj ett eller flera argument som du vill ha med i ditt mejl.

Välj argument gällande mänskliga rättigheter

Välj ett eller flera argument kring mänskliga rättigheter som du vill ha med i ditt mejl.

Välj en avslutningsfras

Välj en passande avslutningsfras.

Ditt mejl

Kopiera e-postadress, ämnesrad och innehåll eller klicka på knappen för att automatiskt öppna det i din e-postapp. Om du inte är nöjd med resultatet kan du redigera texten i din e-postapp.

Skicka mejl
Rulla till toppen